Afbeelding

De Keien doneert inschrijfgeld Parkcross aan Giro555

Sport 524 keer gelezen

UDEN | Het inschrijfgeld voor de Parkcross aankomende zondag, georganiseerd door atletiekvereniging De Keien in het sportpark van Uden, gaat naar Giro555. Hiermee wil het bestuur Oekraïners een hart onder de riem steken.

De Parkcross is de afsluitende wedstrijd van de Keiencrosscompetitie. In het sportpark wordt een afwisselend, bochtig en grotendeels onverhard parcours uitgezet. In de afgelopen wintermaanden hebben wedstrijdlopers punten kunnen verzamelen tijdens de PNEM-cross en de Pannekoekenbakkercross. Zondag zullen de laatste punten worden verdeeld en zal na afloop het eindklassement van de crosscompetitie worden opgemaakt. Voor het eindklassement komen alleen lopers in aanmerking die aan alle drie de crossen hebben deelgenomen.

Tijden
De Parkcross begint om 10.00u met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijd voor junioren A/B, recreanten en wedstrijdlopers begint om 10.45u. Deelnemers hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.780 meter) met een maximum van 6 ronden (10.680 meter). Inschrijven voor de Parkcross is mogelijk tot een kwartier voor de start bij het wedstrijdsecretariaat in atletiekstadion De Kuip. Iedereen die van hardlopen houdt kan deelnemen. De inschrijfkosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant