Take Ten is op zoek naar medewerkers Bediening en Service en een teamleider.
Take Ten is op zoek naar medewerkers Bediening en Service en een teamleider.

Bioscoop Take Ten houdt open dag voor nieuwe medewerkers

Zakelijk 920 keer gelezen

UDEN | Servicebioscoop Take Ten is bezig met een sterke opmars nadat de bioscoop in 2020 en 2021 te maken kreeg met gedwongen sluitingen. Sinds eind januari is de bioscoop weer dagelijks geopend en onlangs zijn de laatste beperkende maatregelen opgeheven. Inmiddels weten filmliefhebbers hun geliefde bioscoop weer in groten getale te vinden. “Op sommige dagen is het nu al drukker dan voor de crisis”, vertelt bioscoopmanager Jesse Oude Griep. Daarom organiseert Take Ten op 12 maart een open dag voor iedereen die bij de bioscoop wil werken.

“Door een open dag te organiseren, willen we graag kennismaken met geïnteresseerden en hen ook meteen laten zien hoe onze werkomgeving eruit ziet”, licht Jesse Oude Griep toe. “Iedereen die naar de open dag komt en het sollicitatieformulier invult, is verzekerd van een uitnodiging voor een proefdag”. Zo wil de bioscoop de drempel om te solliciteren verlagen voor werkzoekenden. Take Ten is op zoek naar Medewerkers Bediening en Service en een Teamleider. Bij een open dag horen natuurlijk ook interessante activiteiten voor de bezoekers. Zo kunnen geïnteresseerden niet alleen een rondleiding krijgen, maar ook een parcours afleggen met een vol dienblad om vervolgens rustig bij te komen met een proeverij van bioscoopsnacks. Leidinggevenden zijn beschikbaar voor speeddates en er is een prijsvraag.


Toestroom
Tijdens de sluitingen heeft de bioscoop al haar medewerkers doorbetaald, waardoor veel medewerkers zijn gebleven. Maar met kaskrakers zoals Fantastic Beasts (6 april), Top Gun (26 mei), Jurassic Word (10 juni) en The Minions (29 juni), verwacht de bioscoop een grote toestroom van bezoekers. Ook is de bioscoop meer voorstellingen per week gaan programmeren wat ook na de crisis voor meer bezoekers zorgt. “Om al die bezoekers ook snel te kunnen blijven voorzien van een hapje en een drankje tijdens de film, hebben we simpelweg meer collega’s nodig”, concludeert Jesse Oude Griep. De open dag in de bioscoop vindt plaats op zaterdag 12 maart tussen 10.30 uur en 13.30 uur (vrije inloop). Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant