Afbeelding

Feest bij restaurant Cusco: al 5 jaar Zuid-Amerikaans genieten

Zakelijk 1.490 keer gelezen

UDEN | Het is deze maand precies 5 jaar geleden dat Restaurant Cusco haar deuren opende aan de Markt in Uden. Een bijzondere mijlpaal. Zeker ook vanwege de tussenliggende coronaperiode, waarin het restaurant meerdere keren voor een langere tijd gesloten was. Reden genoeg voor een feestje dus. Of beter gezegd een driedaags feest. Want nu het eindelijk weer kan, pakt Restaurant Cusco groots uit.

“Door de geldende maatregelen zag het er lange tijd niet naar uit dat we ons 5-jarig jubileum met onze gasten zouden kunnen vieren. Dat dit nu tóch kan, is geweldig. Om hen te bedanken voor alle steun, vooral ook in coronatijd, gaan we er echt een groot feest van maken”, aldus restaurantmanager Cesar Garcia.

Fiesta en Cusco
Het eerste weekend van april gaat het gebeuren. Cinco: Fiesta en Cusco belooft een prachtig feest(weekend) te worden. “We komen uit een spannende, onzekere periode. Maar tegelijkertijd zijn we altijd positief gebleven en hebben we constant gekeken naar de mogelijkheden, naar wat er wél kon. Daardoor hebben we onze gasten ook in de afgelopen twee jaar blijvend kunnen verrassen. Nu we eindelijk weer een écht feestje mogen vieren, doen we dat ook goed. We dompelen onze gasten drie dagen lang onder in Zuid-Amerikaanse sferen én onze gastvrijheid. We laten hen genieten van El Menu de Cinco: een fantastisch vijfgangendiner bestaande uit vijf ultieme Cusco-klassiekers, een lekkere welkomstcocktail én een aantal smakelijke hapjes die wij aan tafel serveren om alvast in de stemming te komen. Live muziek en volop entertainment gedurende de avond, maken het feest compleet.”

Klaar voor de toekomst
In de maanden dat het Restaurant Cusco noodgedwongen dicht was, hebben Cesar en zijn team niet stilgezeten. Zo is er een compleet nieuwe keuken geplaatst waardoor het keukenteam haar gerechten naar een nóg hoger niveau kan tillen. En in de eerste lockdown al, werd de ruimte achter het restaurant aangepakt. “We hebben deze plek destijds omgetoverd tot een sfeervolle wijnbar. La Bodega is een afgescheiden deel van het restaurant dat zich bij uitstek leent voor groepen. Een plek waar je met vrienden, collega’s of zakelijke relaties kunt genieten van shared dining en fine wining.” Ook het restaurant zelf is flink opgefrist en er zijn verbeteringen aan de akoestiek doorgevoerd. “En minstens zo belangrijk: we hebben ons team bij elkaar weten te houden. Daardoor kunnen we nu op volle sterkte en met frisse energie aan de slag. We zijn klaar voor de volgende 5 jaar, klaar voor de toekomst.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant