Afbeelding

H&M en V&D boeren goed in Uden

Zakelijk 59 keer gelezen
UDEN - H&M en V&D doen het goed in Uden. Beide winkels behaalden een recordomzet, zo vertelt wethouder René Peerenboom. De winkels gingen twee weken geleden open.

[image=302227]

“H&M had op de vrijdag van de opening in Uden de hoogste omzet van Nederland. V&D heeft zelfs meerdere dagen tijdens de eerste week de hoogste omzet gehaald in Uden”, zegt Peerenboom. Inmiddels zijn zes van de zeven winkels geopend in het splinternieuwe complex aan de Promenade. Ook de eerste huurders van appartementen hebben de sleutels gekregen van hun woning. “De eerste steen is inmiddels aangebracht in een van de kolommen bij de ingang van de appartementen. Dat ziet er heel mooi uit”, vindt de wethouder.

Verbouwing
Hoek Promenade is helemaal af, maar bij de overburen wordt nog druk gebouwd. De winkels daar blijven gewoon open, maar zijn iets moeilijker te bereiken. Charmey’s Fashion, Givo’s, Snuf & Shoe, Brabants Lederwaren en JewelTime openen daarom de achterdeur. “Via de passage en Neringstraat zijn onze achterdeuren te bereiken en hebben we met supergoede acties en aanbiedingen met onze knotsgekke Backdoor Sales.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant