Afbeelding

Halfvastenfeesten barsten vrijdag los

Muziek 55 keer gelezen
ZEELAND | De artiesten zijn geboekt, de feesttent staat fier overeind en het aftellen kan dus beginnen. Over een paar dagen barst op het terrein aan de Reekseweg/Middenpeelweg in Zeeland het festivalseizoen 2015 los met de jaarlijkse Halfvastenfeesten. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is Zeeland weer twee dagen lang ‘the place to be’ voor alle liefhebbers van een muzikaal feestje. Een event om niet te missen!

[image=303011]

De Halfvastenfeesten hebben ook dit jaar weer een line-up die klinkt als een klok. Twee absolute headliners op het festivalaffiche zijn de DJ’s Mental Theo en Paul Elstak. Wie kent deze twee Happy Hardcore-iconen niet en wie heeft er niet meegesprongen op de aanstekelijke beats van beide mannen? Mental Theo en Paul Elstak vergaarden in de jaren negentig grote bekendheid met hun happy hardcoremuziek. De eerste vormde jarenlang een duo met Charly Lownoise. Samen scoorden zij hits als Wonderfull Days, Stars en Fantasy World. Paul Elstak maakte op zijn beurt furore met nummers als Luv U More, Rainbow In The Sky en The Promised Land. In 2014 tekenden Mental Theo en Paul Esltak samen met rapper Gin Dutch voor de zomerhit Raving Beats.

Het Nederlandse lied
Uiteraard ontbreekt ook het Nederlandstalige lied niet in de programmering van de Halfvastenfeesten. Publiekstrekker nummer één in dit populaire genre is Django Wagner. Er zijn artiesten die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Django Wagner is niet de enige volkszanger die Zeeland met een bezoekje vereert. Ook met mannen als Henk Bernard en Johnny Romein is het meelallen geblazen. Andere artiesten die acte de présence geven, zijn coverband Tilt, Helemaal Hollands, Snollebollekes en Lijn 7.

[image=303012]

Tickets
Tickets voor de Halfvastenfeesten 2015 (dagkaart 12,50, combiticket 20 euro) zijn online te bestellen op www.halfvastenfeesten.nl en verder verkrijgbaar op de volgende voorverkoopadressen: Jamin Oss, Jamin Uden, Café Libre Mill, Jumbo Eijsermans Zeeland, Jumbo Grave, Hendriks Sigaren Wijchen, Paperpoint Heeswijk-Dinther, Bruna Schaijk, Tonny Willemsen Zeeland, Smulhoek Cafetaria Lunchroom Gemert, Hendriks Boek- en Kantoorvakhandel Sint Anthonis, Van Doorn Feestartikelen Veghel, Kapsalon Jan Nelissen Reek, Van der Burgt Groene Vakwinkel Zeeland, Snackbar Keizer Mill en Van Doorn Feestartikelen Langenboom.
Kijk voor het volledige programma en meer info op en www.halfvastenfeesten.nl.

[image=303014]

[image=303013]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant