Een deel van de leden met het nieuwe tenue.
Een deel van de leden met het nieuwe tenue.

Toer Wielerclub Volkel in het nieuw gestoken

Sport 359 keer gelezen

VOLKEL | Toer Wielerclub Volkel is sinds deze maand te zien in nieuwe wieler outfits. Dit is mede mogelijk gemaakt door de drie nieuwe sponsoren; Zekerheuts regiobank - Bike Place voor al uw fietsen en Blij in balans voor gezondheid en vitaliteit. 

“Wij zijn als vereniging ontzettend blij, dat deze mooie sportieve bedrijven, het mogelijk maken dat wij in het nieuwe seizoen een professionele nieuwe outfit kunnen dragen”, laat de vereniging weten. “De kleding, met een nieuw en fris design, is met veel enthousiasme door alle 80 leden in ontvangst genomen. De nieuwe sponsors, staan de komende jaren op onze kleding, daar zijn we erg blij mee. Zei wensen ons ook de komende jaren, alle leden veel fietsplezier en veilige kilometers toe.”

TWC Volkel
TWC Volkel is een fietsvereniging voor zowel dames als heren. Met 4 groepen die wisselende afstanden en snelheden fietsen, door de wijde omgeving van Volkel. Dus voor iedereen, van jong tot oud. Tevens wordt er veel binnen de fietsvereniging georganiseerd, wat de gezelligheid ten goede komt. Het motto is en blijft; samen uit samen thuis. “We verwelkomen graag nieuwe leden die de passie van het fietsen met ons willen delen. We ontvangen je graag en begeleiden je ook voor en tijdens de start.” Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Phyllicia Henskens via telefoonnummer 06 12 72 58 69 of email leden@twcvolkel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant