Willy van Erp en Wim Scheen.
Willy van Erp en Wim Scheen.

UDI’19 en Intersport Superstore zetten hun samenwerking voort

Sport 635 keer gelezen

UDEN | Afgelopen week zetten UDI’19-voorzitter Wim Scheen en Intersport-eigenaar Willy van Erp hun handtekening onder een langdurige verbintenis. Daarmee zetten zij de jarenlange samenwerking tussen de voetbalclub en sportspeciaalzaak voort, waarbij Intersport Superstore als ‘official supplier’ aan de vereniging verbonden blijft en het vertrouwd adres zal blijven voor alle UDI’19 leden voor hun voetbalbenodigdheden. 

Intersport Superstore, al meer dan dertig jaar de ‘official supplier’ van UDI’19, behoeft geen nadere introductie als de voetbalspeciaalzaak van Uden en omgeving. Zij en voetbalclub UDI’19 hebben beiden zeer hoge ambities. Het is dus niet vreemd dat de twee partijen al zo lang met elkaar samenwerken, ze gaan en staan immers voor kwaliteit en zijn op voetbalgebied toonaangevend in de regio. Voldoende reden om die samenwerking te continueren. 

Masita
Onderdeel van het contract is ook het continueren van de al jarenlange samenwerking met subsponsor Masita. De komende seizoenen blijft teamwearmerk Masita de officiële kledingleverancier van UDI’19. De Udense voetbaltrots zal daarom ook de komende zes seizoenen in de kledinglijn van Masita worden gestoken. Maar ook alle andere selectie-, recreatie- en jeugdelftallen van UDI zullen in de kleding kunnen blijven schitteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant