Het wordt een gezellige boel voor de knuffels.
Het wordt een gezellige boel voor de knuffels.

Knuffelslaapfeestje bij de bibliotheek

Kunst en cultuur 205 keer gelezen

UDEN | De bibliotheek in Uden organiseert een knuffelslaapfeestje in de bibliotheek op donderdag 31 maart. Om 18.00 uur mag je met je lievelingsknuffel naar de bibliotheek komen. Deze knuffel mag voor deze keer één nachtje blijven slapen.

De knuffel wordt ook een verhaaltje voorgelezen, en samen in bed gelegd. Samen leggen we ze daarna in bed. De volgende dag mag je je knuffel weer komen ophalen. De bibliotheek hangt camera’s op zodat je naderhand kunt zien welke boeken de knuffels gelezen hebben en wat ze verder hebben gedaan.

Superjuffie voorstelling
Verder zijn er ook kaartjes te winnen voor de voorstelling van Superjuffie. De bibliotheek vertelt: “De Bibliotheek Uden en Markant hebben weer een mooie samenwerking, waarbij Biebleden korting krijgen op vier tickets per pas. Bovendien maakt jouw knuffel kans om kaartjes te winnen voor de voorstelling van Superjuffie.” De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar. Alle leden van de bibliotheek krijgen sowieso 20 procent korting op een kaartje voor deze voorstelling. Meer informatie en de kaartverkoop vind je op markantuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant