Na twee jaar afwezigheid is de kindervakantieweek weer terug.
Na twee jaar afwezigheid is de kindervakantieweek weer terug. Foto: Peter Noy

Inschrijving Slabroekweek weer van start, leiding gezocht

Algemeen 430 keer gelezen

UDEN | De kinderslabroekweek vindt dit jaar weer plaats van maandag 22 tot en met donderdag 25 augustus. De organisatie is daarom alvast op zoek naar leiding die de kinderen willen begeleiden.

De online inschrijving voor leiding start op vrijdag 1 april. “Iedereen vanaf 16 jaar mag zich inschrijven als leiding voor één van de drie groepen. Als u twee dagen of meer komt helpen, heeft u de mogelijkheid om uw kind ook alvast online aan te melden”, aldus de organisatie.

Inschrijving kinderen
De organisatie hervat: “Wel zal er vanaf dit jaar wat veranderen omtrent het inschrijven van kinderen. Voortaan zullen wij alleen de leiding indelen per groepje. De kinderen kunnen dan op maandagochtend op het Slabroekterrein zelf een groepje uitkiezen. Mocht u zeker willen zijn dat uw kind samen met vriendjes in een groep kan? Dan is er weer de mogelijkheid om zelfstandig een groepje samen te stellen. Dit groepje kan dan samen met de vereiste leiding online ingeschreven worden.” Alle voorwaarden voor groepsaanmelding zijn te vinden op slabroekweek.nl. De reguliere inschrijving is later dit jaar in het centrum van Uden. De exacte datum daarvoor wordt binnenkort bekendgemaakt via sociale media en de website van de Slabroekweek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant