Afbeelding

Nieuwe editie Start to Walk bij De Keien Atletiek

Algemeen 223 keer gelezen

UDEN | Een nieuwe editie van Start to Walk gaat zaterdag 2 april van start. Tijdens een 5 weken durende cursus kunnen mensen kennis maken met sportief wandelen.

De eerste zaterdag verzamelen deelnemers om 09.30 uur bij de De Keien Atletiek aan de Sportlaan in Uden. Daar wordt een introductie gegeven over zowel hardlopen als wandelsport. Met presentaties van Wolbert Fysiotherapie, diëtiste Desirée v/d Eijnde, Intersport en De Keien. De tweede bijeenkomst, zaterdag 9 april, gaat de training van start vanaf De Keien Atletiek aan de Sportlaan. Het éérste gedeelte bestaat uit warmlopen. Vervolgens worden oefeningen gedaan om het lichaam, van het hoofd tot en met de tenen, los te maken. Daarna wordt het wandeltempo opgevoerd, waarbij veel aandacht is voor de ademhaling en de loophouding. De training wordt afgesloten met een cooling-down.

Inschrijven
Op zaterdagen 16, 23 en 30 april verzamelen de deelnemers bij Naat Piek aan de Pnemstraat. Daarna is de mogelijkheid om aan te sluiten bij ‘Sportief Wandelen’. De trainingen zijn van 09.00 tot 10.30 uur. Voor meer informatie en inschrijven kun je contact opnemen met Ans Nabuurs via e-mailadres: nabuursvosdeel@gmail.com of 06 30 54 23 67. Of kijk op de site van de Keien Atletiek. De kosten bedragen 25 euro voor de vijf bijeenkomsten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant