Afbeelding

Huiskamer Hypotheken gaat verder als Buurtmannen Hypotheken & Verzekeringen Buurtmannen: ‘Altijd in de buurt als je ze nodig hebt’

Algemeen 412 keer gelezen

UDEN/DEN BOSCH - Huiskamer Hypotheken Den Bosch - Uden gaat verder onder een nieuwe naam: Buurtmannen. Dit mooie nieuws willen ze graag met iedereen delen. Joep en Edwin zijn ongeveer drie jaar geleden begonnen met hun eigen hypotheek advieskantoor bij een franchise organisatie. Vanwege hun persoonlijke en laagdrempelige aanpak hebben ze nu besloten geheel zelfstandig verder te gaan onder de nieuwe naam Buurtmannen.

Joep en Edwin: 

Twee door en door ervaren financiële experts die heel goed advies kunnen geven over je hypotheek en verzekeringen en altijd voor je klaarstaan. Dat doen ze niet zoals andere adviseurs of banken. Ze zijn namelijk volledig onafhankelijk. Hun adviezen zijn altijd volledig op de klantsituatie afgestemd en zeker niet op die van de grote hypotheekverstrekkers.



Persoonlijke benadering:

Ook zijn ze graag nauw betrokken bij hun klanten. Zó betrokken dat ze altijd het liefst bij de klant thuis komen op de koffie. Wel zo gezellig ook. Want een hypotheek of een verzekering moet precies bij de persoonlijke situatie passen. Dat heeft alles te maken dat ze financiële rust willen bieden voor nu én in de toekomst. Vooral in deze lastige huizenmarkt is dat enorm belangrijk.

Wil de klant liever een gesprek bij Buurtmannen op kantoor, dan kan dat uiteraard ook. Hun klanten van harte welkom op één van hun locaties in het centrum van zowel Uden als Den Bosch.

Waardering van 9,9:

Zeker in de huidige tijd, waarbij woningen als warme broodjes over de toonbank gaan, merken Joep en Edwin dat klanten hun advies als waardevol ervaren. Uit 167 reviews krijgen de heren een gemiddelde waardering van 9,9*.

Klanten geven het volgende aan:

‘Edwin is een fijne vent die weet waar mensen van mijn leeftijd behoefte aan hebben. In mijn ogen is dat openheid & transparantie, duidelijkheid & concreet zijn en bovenal slagvaardig handelen. Mijn hypotheek is super snel geregeld. Het was voor mij de eerste keer dat ik een hypotheek ging afsluiten waardoor ik een bepaalde druk/stress ervaarde. Edwin slaagde er feilloos in deze (onnodige) zorgen weg te nemen. Appen, bellen, mailen, alles is mogelijk en je hebt vaak erg snel een passend antwoord terug. Dat is de flexibiliteit waar de consument vandaag de dag aan gewend is en dat begrijpt Huiskamer Hypotheken als geen ander. Persoonlijk en dichtbij. TOP geholpen!’

‘Joep is enorm betrokken en behulpzaam. Stond altijd voor ons klaar en het persoonlijke contact hebben we als heel fijn ervaren. Daarnaast heeft hij ons altijd voorzien van goed en gepast advies. Echt een enorme aanrader!!’

* bron: www.advieskeuze.nl



Ook expert in verzekeringen:
Joep en Edwin geven niet alleen hypotheekadvies, ze zijn ook experts in verzekeringen. Ze kunnen vrijblijvend een vergelijk maken van een verzekeringspakket of helpen bij het afsluiten van nieuwe verzekeringen. Ze vergelijken dan zowel de premie als de voorwaarden.

Blijken er betere voorwaarden of een gunstigere premie mogelijk. Dan kunnen ze uiteraard ook helpen bij met het overzetten van de verzekeringen.

Kennismaken:
Edwin en Joep staan klaar om hun klanten te helpen en dromen te realiseren. Ben je op zoek naar een andere woning, ga je verbouwen of wil je jouw huidige hypotheek oversluiten? Buurtmannen helpt je graag bij een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. Omdat ze met alle hypotheekverstrekkers in Nederland samenwerken is de klant altijd verzekerd van de beste voorwaarden en rente. We begeleiden je graag van A tot Z.


Het team bestaat naast Joep en Edwin uit André Toonen, een zeer ervaren en prettige adviseur die uiteraard op dezelfde manier werkt als Joep en Edwin. Een echte buurtman dus.

Dat betekent ook dat korte lijnen belangrijk zijn om snel te kunnen schakelen als dat nodig is. Ze zijn dan ook altijd bereikbaar, ook ’s avonds of in het weekend. Daar zijn ze buurtmannen voor. Altijd in de buurt als je ze nodig hebt.


Contact:
Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ze op zodat om kennis te maken om vervolgens de juiste invulling te vinden.
www.buurtmannen.nl
Edwin: (06) 55 83 31 50 - edwin@buurtmannen.nl
Joep: (06) 53 57 18 98 - joep@buurtmannen.nl

Vestiging Den Bosch:                                         Vestiging Uden:
Lekkerbeetjesstraat 1                                         Brabantplein 30
5211 AL Den Bosch                                                5401 GS Uden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant