Gewoon Goed heeft twee winkels die nu ook op zaterdagen open gaan.
Gewoon Goed heeft twee winkels die nu ook op zaterdagen open gaan. Foto: Herman Kaalverink

Gewoon Goed open haar winkels vanaf nu ook iedere zaterdag

Algemeen 767 keer gelezen

UDEN | Voortaan zijn ook op zaterdag beide winkels participatie centrum Gewoon Goed Uden geopend. Bij De Krinkel verkopen zij allerlei artikelen die door deelnemers gemaakt worden. Bij Het Textielplein verkoopt het centrum tweedehands kleding.

Gewoon Goed vertelt: “Voor wie het nog niet weet, de prijzen van de kleding variëren van maar 50 cent tot 3 euro. Zeker de moeite waard om eens te komen kijken. Momenteel zijn we bezig om de winkel een lente-look te geven.” Voorheen waren beide winkels altijd open van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 16.00 uur. Vanaf komende zaterdag komen daar dus de zaterdagen bij, de winkels zijn die dagen open van 10.00 tot 15.00 uur. Over de opening op 2 april vertelt Gewoon Goed: “We gaan er een gezellige markt van maken waar ook mensen van buitenaf hun handgemaakte producten in een kraampje kunnen aanbieden. Kortom, een gezellige lokale markt.” Gewoon Café zal ook open zijn, met koffie en thee voor 1 euro.

Praktisch
Gewoon Goed is gevestigd aan de Udenseweg 4 in Uden, tegenover de nieuwe brandweerkazerne. Als je interesse hebt om een kraampje te huren (alleen met handgemaakte producten) kan je contact opnemen met Marianne Banken via m.banken@planhwerkt.nl. De kosten zijn 10 euro per tafel, contant te betalen op de dag zelf. Je kan je ook aanmelden voor de Gewoon Goed markt in andere maanden dan april. “Iedereen is van harte welkom”, aldus de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant