ADO'20 - O.S.S.'20. (Foto: Jeroen Engelen)

O.S.S.’20 pakt punt in uitwedstrijd bij ADO’20

Voetbal 331 keer gelezen

OSS | O.S.S.’20 heeft aan de verre uitwedstrijd naar ADO’20 een punt overgehouden. In Heemskerk floot de scheidsrechter af bij een 1-1 stand.

Joep Engelen wint een luchtduel (Foto: Jeroen Engelen)

O.S.S.’20-trainer Bertran Kreekels moet flink puzzelen nu meerdere spelers in de ziekenboeg zitten. Jos Peltzer ligt er geruime tijd uit en ook spits Rob van Sonsbeek heeft zich weer gemeld met een blessure. Tim Waterink was wel van de partij en die is dit seizoen van grote waarde. Ook Tony de Groot kreeg een basisplaats van Kreekels.
Het was O.S.S.’20 dat in Heemskerk de eerste kans van de wedstrijd kreeg, zonder succes overigens. Na zo’n 25 minuten opende de thuisploeg de score. Sead Mazreku passeerde in de rebound doelman Rick van der Leest en zette de 1-0 op het scorebord. Beide ploegen kregen in het vervolg van de eerste helft wat kansjes, maar de stand bleef 1-0. In de tweede helft kwam O.S.S.’20 -met Joep van der Velden als frisse kracht voor Bob Zonnenberg- al snel op 1-1. Kay van de Vorst nam plaats achter en vrije trap en nadat niemand de bal aanraakte, vloog ie achter doelman Boom.

Het was vervolgens wachten op de beslissing van de wedstrijd. O.S.S’20 was daar het dichtste bij, maar de lat voorkwam een Osse overwinning. Woensdagavond komt ADO’20 op bezoek op De Rusheuvel. Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Westlandia op het programma.

O.S.S.’20-spits Tim Waterink. (Foto: Jeroen Engelen)