Johan van Osch vertrekt bij O.S.S.'20.
Johan van Osch vertrekt bij O.S.S.'20.

Van Osch vertrekt bij O.S.S.’20: ‘Wil geen half werk leveren’

Voetbal 2.955 keer gelezen

OSS | O.S.S.’20 moet voor het zaterdagteam op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Johan van Osch heeft vanwege nieuwe werkzaamheden in de voetballerij besloten om zijn contract niet te verlengen.

O.S.S.’20 plaatste begin 2022 op de eigen website het nieuws dat Van Osch zijn contract bij de club had verlengd. Te voorbarig, want de intentie van beide partijen om te verlengen werd nooit op papier gezet. “Het officieel maken duurde lang en in de tussentijd zijn er andere voetbalactiviteiten op mijn pad gekomen. Met een paar mensen ben ik een bedrijf gestart dat zich bezighoudt met het begeleiden van (prof)spelers en het organiseren van onder andere trainingskampen. Dat vergt tijd en organisatie waardoor ik een keuze heb moeten maken. Omdat ik nog niet weet hoe volgend seizoen mijn weekenden eruit gaan zien, heb ik besloten na dit seizoen niet door te gaan bij O.S.S.’20. Als ik iets doe, wil ik het namelijk goed doen en dat kan straks niet. Half werk leveren bij de club vind ik niet eerlijk.”

Titelkandidaat
Van Osch wil dit seizoen zo goed mogelijk afmaken met de Osse club. “We hebben een leuk groepje en het is prettig werken. De titel in de vierde klasse F zou fantastisch zijn, maar de realiteit is dat SV De Braak drie verliespunten minder heeft en een veel beter doelsaldo.” Komende zaterdag gaan de Ossenaren op bezoek bij Beesd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant