V.l.n.r: Gerrit Overmans, Mathieu de Klein, Cock de Jong, Peter Klievink, Tom Bartels, Marloes van Gils, Pieter van Etten
V.l.n.r: Gerrit Overmans, Mathieu de Klein, Cock de Jong, Peter Klievink, Tom Bartels, Marloes van Gils, Pieter van Etten

Progressief Landerd plant bomen bij afscheid

Politiek 559 keer gelezen

UDEN | Leden van de voormalige politieke partij Progressief Landerd nemen komende zaterdag afscheid van de partij door in Schaijk, Reek en Zeeland drie bomen te planten. De partij ging met de komst van de gemeente Maashorst op in de nieuwe partij PRO Maashorst.

PRO is een samenstelling van Progressief Landerd, PvdA Uden en D66 Uden. Met deze nieuwe partij is voor Progressief Landerd een einde gekomen aan 25 jaar actieve politiek in de voormalige gemeente Landerd. 25 jaar waarin Progressief Landerd naar eigen zeggen op meerdere punten het verschil heeft gemaakt.
Met name aandacht voor de mensen die hulp behoeven in onze samenleving en voor een duurzaam buitengebied zijn belangrijke speerpunten voor de partij.
Aan een vaak bewogen tijdperk komt echter een einde.

Bomen planten
Op 9 april vieren de leden het afscheid door in Schaijk, Reek en Zeeland drie bomen te planten, met de gedachte daarachter dat bomen van groot belang zijn voor natuur en milieu.
Aan het einde van de middag is er nog een samenzijn met een hapje en een drankjes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant