De band tijdens een van de repetities.
De band tijdens een van de repetities.

Udens Big Band viert 60-jarig jubileum met ‘Let’s Get Loud’ concert

Algemeen 692 keer gelezen

UDEN | Met Let’s Get Loud viert Udens Big Band op maandag 18 april, Tweede Paasdag, haar 60-jarig bestaan. De artiesten lopen al rond op het podium van Markant Uden want Udens Big Band heeft weer een drukke repetitieavond en repeteert met artiesten die meedoen aan de show. Ruim 25 hits uit de Top 2000 worden uitgevoerd en voor elk nummer komen lokale of regionale talenten opdraven. 

Dirigent William Kroot is er al maandenlang mee bezig. Hij schreef alle arrangementen voor de grote avond. Dat is William wel toevertrouwd, want als beroepsmuzikant, trompettist en bandleider weet hij hoe een arrangement moet klinken. En nu hoort en ziet hij zijn werk tot leven komen. “Het klinkt alvast veelbelovend.”

Programma
Op het programma staat een diversiteit aan nummers uit de hitlijst. Don’t Stop Me Now van Queen, Power To All My Friends van Cliff Richard, Freedom van George Michael en What’s Another Year van Johnny Logan worden vertolkt door regionale artiesten. Speciaal voor deze editie van de Top 2000 maakte William voor het orkest een speciale instrumentale versie van Hey Jude en van Ouverture Tommy van The Who.

Tickets
Om 13.30 uur start het programma in de evenementenzaal van theater Markant in Uden. Tickets kosten 15,00 euro (exclusief ticketkosten) en zijn te reserveren via markantuden.nl, telefonisch via 0413 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant