Afbeelding

GoedeDoelenWeek Uden bijna van start

Algemeen 465 keer gelezen

UDEN | De collecte van GoedeDoelenWeek Uden staat weer voor de deur. Vanaf 11 april verspreiden zo’n 400 collectanten de collecte-enveloppen huis-aan-huis, waarna de daadwerkelijke collecte loopt van 18 tot en met 23 april. 

In de week van 11 april geven de collectanten de collecte-enveloppen aan de deur af. Zij leggen daarbij uit hoe de collecte in zijn werk gaat en hoe bewoners kunnen doneren aan de 18 deelnemende fondsen. Indien gewenst komen de collectanten de envelop weer thuis ophalen. Jan van den Boom, voorzitter van Stichting GoedeDoelenWeek Uden, kijkt uit naar de collecteweek. “Het is na twee jaar improviseren tijd voor een GoedeDoelenWeek zoals we die oorspronkelijk voor ogen hadden. Ik kijk met veel vertrouwen uit naar de aankomende collecte, dus ik hoop dat we de opbrengst van 2021, bijna 57.000 euro, gaan overtreffen.”

Doneren 
Doneren kan op welgeteld vijf manieren: via QR-code of online via goededoelenweekuden.nl, contant, via een eenmalige machtiging, via een overboeking op de bankrekening van GDW Uden, periodiek. Op zaterdag 23 april staan bij de Udense locaties van de Plus, Jumbo en Albert Heijn collectanten met een collecte-emmer om enveloppen in ontvangst te nemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant