Elise en Raymond nemen het keurmerk in ontvangst. (Foto: Ad van de Graaf)
Elise en Raymond nemen het keurmerk in ontvangst. (Foto: Ad van de Graaf)

Plus Uden Zuid ontvangt het Super Supermarkt Keurmerk

Zakelijk 1.687 keer gelezen

UDEN | Plus Uden Zuid is gisteren onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Wethouder Franko van Lankvelt overhandigde eigenaren Elise en Raymond van Westrienen het certificaat in de Udense supermarkt. De twee ondernemers zijn recent gecertificeerd. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

Met het ontvangen van het SSK hebben ondernemers Elise en Raymond en hun topmedewerkers bewezen dat ze zich onderscheiden door hun duurzame keuzes op tal van terreinen: hun extra inzet voor de buurt en bewoners, hun relatie met en de omstandigheden van de medewerkers, maar ook veiligheid, energiebesparing, afvalreductie, assortiment, transport en logistiek. Er is in deze winkel aandacht voor de thema’s van het keurmerk, waarbij personeelsbeleid, lokale betrokkenheid en een onderscheidend assortiment er uitspringen. Dit heeft mede bijgedragen aan het toekennen van het keurmerk.

Beoordelingscriteria
Plus Uden Zuid is beoordeeld op zeven criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam energiegebruik, veiligheid en preventie, afvalinzameling en -reductie, en transport en logistiek. Harrie ten Have, voorzitter Stichting SSK, benadrukt dat het geen eenvoudig te behalen keurmerk is. Elise en Raymond zijn dan ook trots op het behaalde resultaat: “Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. En het is voor onze klanten prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt die lokaal betrokken is en verantwoord onderneemt.” Het SSK is ontwikkeld door brancheorganisatie Vakcentrum Levensmiddelen en kennisorganisatie TNO.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant