Afbeelding

Vicki Brownhuis breidt diensten in Bernhoven uit

Gezondheid 1.171 keer gelezen

UDEN | Na een gedwongen coronapauze pakken de vrijwilligers van het Vicki Brownhuis in Den Bosch hun werkzaamheden in ziekenhuis Bernhoven weer op. Sterker nog: ze breiden hun diensten zelfs uit.

Naast de maandelijkse inloopochtend verzorgt het Vicki Brownhuis vanaf 7 april een tweewekelijkse wachtkamerondersteuning op de polikliniek oncologie. Met hun aanwezigheid bieden de getrainde vrijwilligers van het huis een luisterend oor aan patiënten en hun naasten. Ze besteden met name aandacht aan de psychosociale aspecten van kanker en geven informatie over wat het Vicki Brownhuis kan betekenen. Het Vicki Brownhuis werkt hierin nauw samen met de professionals van Bernhoven.

Inloopochtend
Vanaf 29 april begint het Vicki Brownhuis ook weer met de maandelijkse inloopochtenden in Bernhoven. Dit vond al enkele jaren plaats maar verdween door corona van de agenda. Ook deze activiteit wordt weer opgepakt. De maandelijkse inloopochtenden zijn bedoeld voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad) en hun naasten. Er is ruimte voor gesprek en ontspanning onder het motto niks moet, alles mag. De data van deze inloopochtenden worden op tijd in de agenda op de website van Bernhoven bekend gemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant