Jim Bakkum en Sergio Vyent.
Jim Bakkum en Sergio Vyent.

Jim Bakkum en Sergio Vyent geven ode aan Frank Sinatra

Kunst en cultuur 619 keer gelezen

UDEN | Jim Bakkum en Sergio Vyent brengen op vrijdag 22 april, onder leiding van de Dutch Concert Big Band, een ode vol herkenning en verwondering aan Frank Sinatra in theater Markant in Uden. “Tijdens de theaterproductie Sinatra - Under His Skin voert Jim Bakkum niet alleen de grootste hits op”, vertelt het theater, “ook brengt Sergio Vyent de niet te ontbreken successen, schandalen en geheimen van Ol’ Blue Eyes.”

Het theater hervat: “Come Fly With Me, My Way en Fly Me To The Moon zijn slechts een greep uit het onuitputtelijke oeuvre van Frank Sinatra. Het zijn nummers die in ons collectief geheugen staan gegrift. Sinatra is vooral bekend door zijn muziek en succesvolle filmcarrière, terwijl hij meer was dan alleen zanger en acteur. De verhalen, fabels en mythes over het verdere leven van Sinatra zijn voor velen dan ook onbekend. Door de ogen van Butler George Jacobs geeft Sergio Vyent een kijkje in de wereld van de legende. Voor Vyent, bekend als gastheer uit het populaire datingprogramma First Dates, is dit de eerste stap op het theaterpodium. Met zijn warme stem en charismatische voorkomen is Vyent de juiste man voor het vertellen van de verhalen van de legende. Daarnaast biedt de Dutch Concert Big Band de juiste muzikale lading door ervaring met en kennis van het repertoire van Sinatra.”

Kaartjes
Sinatra - Under His Skin is op vrijdag 22 april om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 30 euro (exclusief 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via markantuden.nl, telefonisch via 0413 25 61 10 of via het informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant