Afbeelding

‘Superjuffie’ vliegt naar Uden

Kunst en cultuur 867 keer gelezen

UDEN | Superjuffie komt naar Markant Uden gevlogen. Eerder ontving de voorstelling al een Pluim van de Kinderjury en werd er een bioscoopfilm gemaakt. Het theater vertelt: “Juf Josje is een heel bijzondere juf, ze kan met haar superkrachten dieren die in gevaar zijn helpen.” Op maandag 18 april brengt theatergroep De Toren van Geluid het verhaal over de lieve en stoere Juf Josje naar Markant Uden. 

Het theater hervat: “Als Juf Josje merkt dat er een dier in gevaar is, verandert ze in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht en kan ze met dieren praten. Zo redt ze alle dieren die in gevaar zijn net op tijd. Eigenlijk is haar gave een geheim, alleen al snel ontdekken haar leerlingen en de conciërge haar bijzondere kracht. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Maar ondertussen gebeuren er heel vreemde dingen in de stadsdierentuin. Komt de hulp van Superjuffie op tijd? Sinds 2001 brengt de De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen voor kinderen waarin eenvoud en helderheid voorop staan, met als doel kinderen kennis te laten maken met theater en muziek.”

Praktisch
Superjuffie begint om 14.30 uur. Tickets kosten 15 euro en zijn te reserveren via markantuden.nl, telefonisch via 0413 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant