Afbeelding

Liederenavond en dansavond op het programma in Eigen Herd

Algemeen 1.402 keer gelezen

UDEN | Stichting Eigen Herd heeft een tweetal activiteiten op de agenda staan. Op woensdag 27 april, Koningsdag, is de Koninklijke Liederenavond en op zaterdag 30 april is het 50+ dansen.

In de avond van Koningsdag, woensdag 27 april, vindt Koninklijke Liederentafel Uden plaats. “Het wordt een bijzondere avond, want het is ook Koningsdag. De zaal wordt sfeervol versierd. De muzikanten gaan hun uiterste best doen om er een uitbundige avond van te maken. Als u ook met een oranje versiering (niet verplicht) komt, dan is de stemming compleet.” De avond begint om 20.00 uur, maar de zaal opent om 19.00 uur. Entree is gratis.

50+ dansen
Op zaterdag 30 april is het 50+ dansen met Duo Boemerang. “Voor velen een bekend duo bestaande uit Jan Engelen op keyboard en accordeon en zang samen met Stanny Goossens op gitaar en zang. Hun repertoire omvat klassieke dansen als tango’s, Engelse wals, losse polka, veleta en line dance. Dit alles bij een aangenaam volume, waarbij ook nog gezellig gebuurt kan worden. Als u niet kunt dansen, kom dan gewoon voor de gezelligheid. U bent van harte welkom.” De avond duurt van 20.00 tot 23.30 uur, de zaal opent om 19.30 uur, entree kost 3 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant