Afbeelding

Knuffelkont Alfa zoekt een fijn huisje

Human Interest 382 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Alfa. Alfa is een knappe heer op leeftijd. Hij heeft een geschatte geboortedatum van 1 januari 2010 en is daar mee een van de oudste dieren van Hokazo.

Toen Alfa bij Hokazo binnenkwam was hij ontzettend boos. Het kostte even wat tijd, maar toen Alfa zich op zijn gemak voelde werd hij de grootste knuffelkont. Voor Alfa zoeken we een huisje zonder andere katten. Wel wil hij graag naar buiten, dus een huisje met een tuin zou hij heerlijk vinden. Heb jij interesse in deze knappe man op leeftijd? Ga dan snel naar www.hokazo.nl/kat/alfa.

Kattennaammaand
Jaarlijks komen er zo’n 1000 katten (jong en oud) binnen bij Hokazo. Hokazo vindt het belangrijk om elk dier als individu te zien en hen geen nummertje te laten zijn. Met 1000 katten zijn dat een hoop namen om te verzinnen. Daarom heeft Hokazo nu een actie waarbij mensen ‘hun’ kattennaam kunnen doorgeven. Hokazo kan een lieve pluizenbol dan weer een super toffe naam geven. En als bedankje sturen ze ook nog een foto van de kat die de ingestuurde naam draagt. Ga naar hokazo.nl/april-kattennaam-maand en laat een naam achter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant