Een werk van Hans Beekmans.
Een werk van Hans Beekmans.

Hans Beekmans’ laatste expositie brengt ruim 2000 euro op

Kunst en cultuur 470 keer gelezen

VOLKEL | In het laatste weekend van maart en het eerste van april werd er in Soos Plock in Volkel een expositie van het werk van de onlangs overleden Hans Beekmans georganiseerd. Dit was bijzonder omdat de gehele opbrengst naar de stichting Alzheimer Nederland gaat.

Door de inzet van oud-leerlingen werd Soos Plock omgetoverd tot een sfeervolle expositieruimte. Daarbij kregen ze alle mogelijke medewerking van de medewerkers van de Soos die ook nog eens voor een aantal leuke muzikale optredens hadden gezorgd. Het werd een druk bezochte happening waarop vele anekdotes over Hans naar voren kwamen. Familie, vrienden, oud-leerlingen, collega’s, voetbalvrienden, ze waren er allemaal en het ene verhaal was nog mooier of diepgaander dan het andere. Uit alles bleek dat heel veel mensen in de regio Hans een warm hart toedragen.

Opbrengst
Voor de Alzheimer stichting waren het succesvolle dagen, allereerst omdat hun stichting weer eens uitvoerig onder de aandacht kwam maar vooral omdat de opbrengst van maar liefst 2.070,65 euro volledig naar hen gaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant