Valerie, Sherleen en haar man Moukhtar voor het pand van Moksi Take Away.
Valerie, Sherleen en haar man Moukhtar voor het pand van Moksi Take Away.

Surinaamse broodjes en lekkernij bij Moksi Take Away

Zakelijk 4.099 keer gelezen

UDEN | De Javaanse/Surinaamse horecazaak Moksi Take Away is sinds december 2021 gevestigd aan de Oranjepassage in Uden. In de zaak kun je terecht voor allerlei lekkere Surinaamse lekkernij, zowel lunch als diner.

Eigenaressen en zussen Valerie en Sherleen hebben al hun hele leven lang een passie voor koken. Sherleen: “Het koken, eten en samen zijn met de familie is in onze cultuur heel belangrijk. Koken werd ons met de paplepel ingegoten, en van kleins af aan werd ons geleerd om de lekkerste gerechten te bereiden.” Bij het bereiden wordt dan ook vooral veel smaak, liefde en gezelligheid gebruikt. “Onze liefde voor koken en de gerechten willen we voortzetten, en dit iedereen laten proeven. Daarom zijn we Moksi Take Away gestart.”

Belegde broodjes
Bij Moksi Take Away kun je je gerechten laten bezorgen en afhalen, maar je kunt ook in de zaak zelf terecht voor een hapje en een drankje. Sinds kort zijn de openingstijden bij Moksi veranderd: de deuren zijn van donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 21.00 uur geopend. Maandag, dinsdag en woensdag is Moksi gesloten. Wat ook pas nieuw is zijn de belegde Surinaamse broodjes en Surinaamse lekkernij. “De broodjes zijn vanaf 11.00 uur af te halen”, vertelt Sherleen. “Maaltijden kun je vanaf 14.00 uur afhalen. Het is ook mogelijk om online te bestellen via de website moksitakeaway.nl.” Via de Facebook- en Instagrampagina van Moksi (moksi.takeaway) en de website vind je meer informatie en alle gerechten. “Je bent natuurlijk altijd welkom om binnen te lopen!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant