Afbeelding

Muzikaal weerzien van The Locomotions vol herinneringen

Kunst en cultuur 4.124 keer gelezen

UDEN | In een uitverkochte zaal bij Eigen Herd Uden trad afgelopen zondagmiddag de band The Locomotions voor het eerst op sinds 2016. De fans stonden vroeg bij de ingang te wachten voor een goede plaats, maar dat hadden zij er voor over om hun Locomotions eindelijk weer te kunnen zien en horen.

The Locomotions met hun sound of the sixties, opgericht in maart 1963, bestaat uit Henk Smits: basgitaar, Ron Smits: toetsenist, gitaar, zang en mondharmonica, Danny van der Steen: drummer, Harry Slits: gitaar en zang, en Stefan Smits: gitaar en zang. Techniek en geluid is in handen van Ron Putter en Sander Smits.

Al vanaf het eerste nummer zat de stemming er goed in. Op onder andere Lady of Spain, Turn to me, Sky blue enz gingen de fans en liefhebbers van deze muziek uit de jaren zestig uit hun dak. Ze zongen luidkeels hun favoriete nummers en klapten en dansten op het ritme van de muziek mee. Het publiek kan terugkijken op een geslaagde middag met vele herinneringen oproepende muziek van hun favoriete band.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant