De Belgische coverband Blueprint is te horen bij de Peelsessie.
De Belgische coverband Blueprint is te horen bij de Peelsessie.

Blueprint en The Fast Lane bij maandelijkse Peelsessie Boekel

Kunst en cultuur 325 keer gelezen

BOEKEL | Na 2 jaar keerde in april de Peelsessie weer terug in Boekel, “met veel succes”, aldus de organisatie. Iedere eerste zaterdag van de maand wordt de Peelsessie georganiseerd en dus vindt op zaterdag 7 mei de tweede Peelsessie plaats. In de grote zaal van Boekelsven vinden op twee podia live optredens plaats van de beste cover- of tributebands die muziek van de 70’s, 80’s, 90’s en meer spelen. 

Het succes van het evenement komt volgens de organisatie door de eenvoudige formule. “Gemoedelijk, gewoon en vooral gezellig. We willen een leuke, laagdrempelige avond bieden. Zolang het kan, blijven we het zo doen.” Op 7 mei staan Blueprint en The Fast Lane op het podium. Blueprint werd in 2017 opgericht en was in 2019, na een paar persoonswissels, compleet en klaar voor de grotere podia. Net toen de band klaar was voor een zomer vol optredens was daar echter de pandemie. Tijdens de COVID-periode werd wel een home made videoclip opgenomen die te vinden is op YouTube. Inmiddels is de band weer volop aan het repeteren en hun repertoire aan het uitbreiden dat voornamelijk uit werk uit de jaren 70 tot 90 bestaat. The Fast Lane is een vijfkoppige pop- en rockband dat de toppers uit de jaren 70 tot en met 80 speelt, waaronder Queen, Eagles, The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin, The Who, The Police, Eric Clapton en Bob Marley.

Praktisch
De Peelsessie op zaterdag 7 mei begint om 20.30 uur bij het Boekelsven aan de Peelstraat 28 in Boekel en duurt tot 02.00 uur. Entree kost 5 euro. Meer info vind je op peelsessie.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant