Een voorbeeld van een typische lente-foto, gemaakt door Ronald zelf.
Een voorbeeld van een typische lente-foto, gemaakt door Ronald zelf. (Foto: Ronald Strijbosch)

Workshop ‘Natuurfotografie in de lente’ voor beginners

  •   keer gelezen

UDEN | Ronald Strijbosch Photography verzorgt in mei en juni speciale workshops natuurfotografie voor beginners en minder ervaren amateurfotografen. Ronald: “Menig beginnend natuurfotograaf worstelt met de knopjes en functies op een camera. Ik wil je daar graag bij helpen.”

“Heb je een moderne camera maar fotografeer je altijd op de automatische stand? Ontdek wat er allemaal mogelijk is. Dat is waar het in deze workshops om gaat, het leren en toepassen van de basisvaardigheden.” Op zaterdag 14 en zaterdag 28 mei vinden de eerste workshops ‘natuurfotografie voor beginners’ plaats. De vervolg workshops vinden plaats op zaterdag 21 mei en zaterdag 4 juni. “Op 14 en 28 mei starten we om 09.00 uur met een uurtje uitleg over de basis. Dit in een ontspannen sfeer zodat het voor iedereen te begrijpen is. Daarna gaan we op pad in natuurgebied de Maashorst om te oefenen met de camera-instellingen, het maken van composities, omgaan met licht en het kiezen van de juiste standpunten. In de workshops op 21 mei en 4 juni gaan we een stapje verder en al om 08.30 uur aan de slag met technieken zoals panorama, HDR en focus stacking. Dus vooral veel doen en uitproberen.”

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op ronaldstrijbosch.nl/workshop-natuurfotografie-lente. Als voorbereiding ontvang je alvast het e-book ‘Beginnen met natuurfotografie’. De workshops starten bij natuurcentrum Maashorst, Erenakkerstraat 5 in Nistelrode en duren tot ongeveer 13.00 uur. De groep bestaat uit maximaal zes personen.

Meer berichten