O.S.S.'20 - Gemert. (Foto: Jeroen Engelen)

Gemert ondanks gelijkspel tegen O.S.S.’20 winnaar van het weekend

Voetbal 1.151 keer gelezen

OSS | Drie keer op rij verloor Gemert en de voorsprong op concurrent OFC slonk. Ook vandaag wonnen de mannen van trainer Reinald Boeren niet van O.S.S.’20, maar omdat OFC met 1-0 verloor bij UNA, is het gat vergroot tot drie punten.

O.S.S.’20 - Gemert. (Foto: Jeroen Engelen)

Met een punt mocht Gemert overigens van geluk spreken, want het was O.S.S.’20 dat de beste ploeg was. Vooral de eerste helft was het wachten op de 1-0, maar die viel niet. Doelman Stefan Tielemans hield zijn doel schoon met knappe reddingen. Ook kreeg hij een keer hulp van verdediger Kees Brugmans. In de tweede helft kreeg Gemert meer controle en was het via Ralf Kemper zelfs dicht bij de 0-1. In de slotfase hing opnieuw een Oss’ doelpunt in de lucht. Zoals vaker dit seizoen had O.S.S.’20 echter problemen met scoren. In de 0-0 stand kwam geen verandering meer en daar mocht Gemert erg gelukkig mee zijn. Voor de Ossenaren betekent het gelijkspel dat het zakt naar de zevende plek in de Derde Divisie B. Het gat met nummer drie Groene Ster is echter maar vier punten, met nog vijf wedstrijden te spelen. Voor Gemert wachten nog vijf finales.