Foto:

Udense Astrid geeft eerste boek uit, ‘over lessen in de liefde en mentale veerkracht’

  •   keer gelezen

UDEN | De Udense Astrid Waals heeft vrijdag haar eerste boek, een biografie getiteld ‘De Liefdesexpert’, uitgebracht. In ‘De Liefdesexpert’ geeft zij, zelf gescheiden echtscheidingsadvocaat, een intiem inkijkje in haar zoektocht naar liefde, zelfvertrouwen en zelfliefde. 

“Aangezien ik in Uden woon en ook in Uden gewerkt heb, speelt het boek zich hoofdzakelijk in het Udense af. Er staat zelfs een stukje over ‘t Prilleke in”, vertelt Astrid, die werd geboren in 1967 en al meer dan 25 jaar echtscheidingsadvocaat is. Ze heeft twee volwassen kinderen, is zelf gescheiden en heeft een passie voor dansen. Door haar jarenlange ervaring met echtscheidingen en daten is Astrid een expert op het gebied van nieuwe en verbroken liefdes. 

Niet alleen romantische liefde
De kracht van haar biografie ligt in hoe zij liefde niet alleen verbindt aan romantische liefde, maar ook aan relaties met familieleden en vriendschappen, en is daarmee een heerlijk boek voor zowel degene die nog op zoek is als die zijn of haar liefde al heeft gevonden. Het boek verhaalt hoe Astrid, als gescheiden echtscheidingsadvocaat, gaat daten, maar er niet in slaagt om een relatie in stand te houden en het contact met een kind verliest. Het boek is een inkijkje in de zoektocht naar liefde, naar eigenwaarde, naar zelfliefde. Door de aaneenschakeling van korte blogs reis je met Astrid mee en ervaar je haar hoop, pijn en verdriet en vooral dankbaarheid voor wat er wél is.

Meer berichten