<p>Montis, Goudsmit &amp; Directie.</p>

Montis, Goudsmit & Directie.

(Foto:)

Montis, Goudsmit & Directie zaterdag in De Pul

  •   keer gelezen

UDEN | Poppodium De Pul kondigt een optreden van Montis, Goudsmit & Directie aan. Op zaterdag 14 mei staan zij op het podium van De Pul. Het poppodium laat weten: “Swingende en dansbare soul jazz is een voorliefde die de heren Montis, Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en komt op sessies regelmatig de heren Anton Goudsmit en Cyril Directie tegen. Een absolute killer combi, zo bleek. Dus was het tijd om vaker het podium te bestijgen en zo geschiedde.”

“Het trio speelde afgelopen zomer onder andere op de Zwarte Cross en Man~ana Man~ana, in Frankrijk en op Aruba”, aldus De Pul. “Op 5 december 2019 presenteerden Montis, Goudsmit & Directie hun debuutalbum ‘Taste Of Culture’ in Paradiso Amsterdam en in januari 2020 deden ze dat nogmaals in een uitverkochte Paradox in Tilburg. Met zijn ontembare energie en gevoel voor groove toont Anton Goudsmit zich de perfecte gitarist voor deze formatie, en dat verbaast eigenlijk niemand. Cyril Directie stookt van achter de drums het vuurtje nog wat harder op zodat het live alle kanten op gaat: klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, Eddie Harris en Rusty Bryant worden net zo gemakkelijk afgewisseld met eigen composities en jams. Zolang het maar swingt. Twee lockdowns verder komen Montis, Goudsmit & Directie naar De Pul om hun debuutalbum ook in Uden tot leven te laten komen. 

Kaarten
Het trio zou eerder al optreden in De Pul, maar deze show is destijds geannuleerd. Tickets voor deze eerdere editie zijn dan ook niet geldig voor dit concert. Kaarten kosten in de voorverkoop 14 euro, inclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar op livepul.com, waar je ook meer informatie en het volledige programma voor dit seizoen vindt.

Meer berichten