Stef Verhoeven (R) was belangrijk voor WEC met zijn winnende treffer

4F: WEC verrast met zege bij DOSL, hattrick plus één voor Dries Heerkens

Voetbal 294 keer gelezen

Een volle ronde vanavond voor de amateurploegen lager dan de Hoofdklasse. Opvallend het magere resultaat van Boskant, maar de prima zege van VOW in Mariahout. Opvallend was de zege van WEC bij DOSL. Zondag mogen de wellicht gemasseerde benen weer aan de slag voor de laatste serie wedstrijden.

WEC won vanavond met 0-1 bij het goed op dreef zijnde DOSL de laatste wedstrijd. Dat maakt de prestatie van de ploeg uit Wijbosch bijzonder. Opnieuw plaatste Stef Verhoeven zich in de kijker. De uitblinker van WEC passeerde een viertal spelers in Leende en scoorde in de korte hoek. In de tweede helft kwam DOSL fel opzetten, maar WEC wilde niet wijken en leunde op de kwaliteiten van keeper Jasper van Os.

Boskant – Tivoli 1-1
Veel kansen voor Boskant waar alleen Aimé Opheij al na drie minuten scoorde. Tivoli kreeg één kans in de 86 wat 1-1 betekende.

Mariahout – VOW 1-2
VOW kwam na elf minuten met 1-0 achter. Op slag van rust maakt Pim van Riel met een kopbal gelijk. Na rust kwamen de gasten op 1-2 door een inzet goal van Stef van Berlo die aan de tweede paal van richting werd veranderd. Diezelfde Van Berlo kreeg later zijn tweede geel en kon met rood vertrekken.

Avesteyn – Woenselse Boys 5-0
Avesteyn had geen kind aan het bezoekende Eindhovense Boys. De ruststand aan de Steen en Stok straat in Dinther was al 3-0 voor de thuisclub. Na rust kwamen er nog twee treffers bij. Dries Heerkens was op schot en scoorde viermaal. Joost van Vugt droeg zorg voor de vijfde treffer van de Dinthernaren.