Leuke activiteiten met FemPower

  •   keer gelezen

UDEN | FemPower is een onderdeel van Compass Uden. Om de week op dinsdag avond organiseert een groep enthousiaste vrijwilligers, de grote zussen, een activiteit voor meiden van 12 tot en met 16 jaar uit Uden en omgeving. Deze vinden plaats in De Pul in Uden. De grote zussen staan altijd klaar voor de meiden, om ze een luisterend oor te bieden en weerbaar te maken voor de huidige maatschappij. Dit doen zij door de activiteiten zo in te richten zodat er voldoende afwisseling is tussen serieuze onderwerpen, ontspanning, creativiteit, sportiviteit en nog veel meer.

Iedere activiteit heeft zijn eigen kracht en doel. De ene avond is het een thema avond, waar er stil wordt gestaan bij een wat serieuzer onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan eigen kracht, persoonlijke grenzen, weerbaarheid, enzovoorts. De andere avond is het heerlijk onderuit zakken met een film. Dan is het een sportieve activiteit, dan weer een leuke make up avond en weer een keer een creatieve activiteit. De grote zussen staan open voor inbreng van de meiden als het gaat om nieuwe activiteiten. Misschien kan het niet helemaal zoals gedacht, maar er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden. Hier worden de meiden ook actief betrokken.

Activiteiten
Afgelopen tijd zijn er avonden geweest waar de activiteiten erg verschillen. Zo is er het populaire spel jachtseizoen gespeeld met een eigen twist. Een andere avond stond in het teken van grenzen, niet alleen de persoonlijke grenzen maar ook die van een land en op sociale media. De huidige groep is erg divers en iedereen wordt betrokken bij de activiteit. Word jij nu ook al enthousiast voor de FemPower avonden? Sluit snel een keer aan en leer de grote zussen en de meiden kennen. Hieronder staan de komende datums waarop er weer een activiteit staat gepland.


Meer berichten