Jubilarissen samen 205 jaar bij Hendriks Coppelmans

  •   keer gelezen

UDEN | Negen medewerkers van bouwgroep Hendriks Coppelmans vierden afgelopen vrijdag hun 12,5, 25- en 40-jarig jubileum. De jubilarissen werden in de Theater Markant feestelijk in de spotlights gezet.

De jubilarissen maakten een spectaculaire entree. Vanaf het theaterbalkon kwamen ze één voor één via een kabelbaan naar het podium ‘gevlogen’. De medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor 205 dienstjaren zijn: Bas van den Elzen uit Mill, Edwin Paalman uit Uden, Jasper Stadens uit Berghem, Johan Verwegen uit Volkel (allen 12,5 jaar), Rob van den Boer uit Diessen, Jurgen Verhagen uit Lieshout, Erick Verhoeven uit Beek en Donk (25 jaar), en Gerrie van den Boogaard uit Volkel en Rini Janssen uit Uden (40 jaar).

Wonen geweldig maken
In het officiële gedeelte van de jubileumviering bedankte de directie de negen medewerkers voor de inzet waarmee ze de afgelopen jaren hun bijdrage hebben geleverd aan de bloei van de onderneming. “Als woonspecialist willen we wonen geweldig maken. Dat kan alleen met vakbekwame, gemotiveerde en initiatiefrijke medewerkers. Collega’s die graag een stapje verdergaan voor zowel opdrachtgevers als bewoners. Dat zit bij onze mensen wel goed en dat waarderen we enorm”, sprak Vincent Hendriks, de jubilarissen, hun familieleden en collega’s toe. “De combinatie van jullie vakkennis, ervaring, sociale hart en de drive om het elke dag weer beter te doen, maakt ons uniek in de branche. Daar mogen we met z’n allen heel trots op zijn.”

Meer berichten