Volkels BZB pakt weer uit met Alle Remmen Los

  •   keer gelezen

VOLKEL/LOOSBROEK | De derde editie van het Alle Remmen Los festival (18+) in Loosbroek staat voor de deur. Tijdens het Hemelvaartweekend op 25 en 26 mei staan naast BZB onder andere bands als Rowwen Hèze, Bökkers, The Wetnecks (USA), Pater Moeskroen, WC Experience en Mooi Wark op het podium.

Zelden was een naam voor een festival zo toepasselijk. Deze maand vindt tijdens het Hemelvaartweekend namelijk de derde editie van Alle Remmen Los plaats, dat vanwege coronamaatregelen in 2020 en in 2021 werd uitgesteld. Na bijna 3 jaar wachten is het op 25 mei, de dag vóór Hemelvaart, en 26 mei, Hemelvaartsdag, zover: dan gaan op festivalterrein Gras Erop aan de Laageindsedijk in Loosbroek twee dagen lang alle remmen los, het gas erop, en de bier taps open. Dit jaar heeft Alle Remmen Los een XXL affiche. De presentatie is in handen van Johan Schoterman. Dorstige bezoekers worden op 25 mei om 16:00 uur bij de ingang meteen al in de feestmodus gebracht door Otto Orgel. Trekzak & Consorten struinen over het festivalterrein; DJ Onslow, DJ Middelkoop & Zn en Vinyl Forty-Five ft. Dames Met Dorst zijn de DJ’s. Frontman Fred van Dijk van BZB: “Omdat de derde editie van Alle Remmen Los in 2020 en vorig jaar dus niet doorging, hebben we daarvoor in de plaats twee zeer succesvolle indoor edities georganiseerd in De Manege in Schijndel. Dat was te gek hoor, maar nu willen we weer naar buiten!”

Tickets
Er zijn hier nog altijd tickets beschikbaar. Een dagticket voor 25 mei kost 27,50 euro, op 26 mei betaal je 32,50  euro. Meer info? Kijk dan op www.alleremmenlosfestival.nl.


Meer berichten