Pxrple Jazz.
Pxrple Jazz. Foto:

De Pul biedt podium aan nieuw talent, Pxrple jazz en Laylo

Algemeen 238 keer gelezen

UDEN | De Pul presenteert op zaterdag 4 juni Pxrple Jazz, Laylo, Duke Luukem en Jasmijn. De Pul vertelt: “Dit is een gratis Impuls-show waar je unieke talenten als eerste op het podium gaat zien. Dit concept geeft opkomend en keihard-werkend talent de kans om het waar te maken in De Pul.”

“Duke Luukem is een Nederlandstalige lyricist die zich niet laat leiden door de mainstream”, aldus De Pul. “Onafhankelijk van één bepaalde sound of stijl doet hij wat hij het liefst doet: rijmen en flowen. Samen met producers Mt. Silver en Jack Wellingthom smeedde hij het twaalf tracks tellende wapenfeit ’Sowieso’.” Laylo is een Eindhovense rapper. In 2017 kwam hij op de radar door StukTV en zijn 101barz. De Pul: “Laylo valt op tussen de rappers omdat hij zich niet aan de regels houd. Hij legt emotie, verhaal en kracht neer in zijn muziek.” Over Pxrple Jazz vertelt De Pul: “De internationale Pxrple Jazz zegt het zelf het beste: Ze is niet bang om haar gevoelens te uiten of te zeggen wat ze denkt. Als een queer vrouw van kleur, een spirituele geest, viert ze trots de diversiteit. Ze creëert dromerige en alternatieve R&B nummers en up-tempo beats om op te dansen.” Jasmijn is een verfrissende elektronische indie-pop artiest van Nederlandse bodem. “Ze siert het genre door haar verrassende aanpak ervan. In 2021 won Jasmijn met haar eerste Nederlandstalige nummer ‘Doemedanieaan Man’ de jury award van ‘The Sound of Eindhoven’ waarin ze met trots haar Brabantse roots te kennen geeft.”

Kaarten
Dit is een gratis concert. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via livepul.com. Kijk voor meer informatie en het volledige programma in De Pul voor dit seizoen op livepul.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant