Peter is altijd in voor ‘n positief woordje, goed gehumeurd, en mens onder de mensen.
Peter is altijd in voor ‘n positief woordje, goed gehumeurd, en mens onder de mensen.

60-jarig priesterjubileum Zeelandse Pater Peter Nuyens

  •   keer gelezen

ZEELAND | Op woensdag 29 juni is het 60 jaar geleden dat Pater Peter Nuyens tot priester is gewijd in Santpoort, NH. Pr Peter is hier in de omgeving en onder vele vrienden, bekende en mede-parochianen welbekend en zeer geliefd als Priester, en als medemens.

Altijd in voor ‘n positief woordje, goed gehumeurd, en mens onder de mensen. Hij leefde met iedereen mee. Pr Peter behoort tot de congregatie van de Witte Paters in Heythuizen; ook wel bekend als de Missionarissen van Afrika. Afrika, zijn geliefde land waar hij dan ook 32 jaar mocht werken, om precies te zijn in Malawi en Zuid-Afrika. Hij was dan wel geen wereldheer, (priester van het Bisdom) maar heeft wel veel van, en in de wereld gezien en meegemaakt. Nu is hij alweer vele jaren actief in Nederland en in vele kerken werd hij gevraagd om de H Mis te doen, wat hij met liefde en plezier deed. De kerkgangers zagen hem graag komen, want hij was ‘n ‘goei Paterke wat skon kon preken’, en waar iedereen graag naar luisterde. Pr. Peter wordt op deze manier bedankt namens vele vrienden, kennissen en medeparochianen voor al de goede jaren van assistenties, tomeloze inzet, ook als geestelijk leider bij vele bedevaarten, en Mariale bijeenkomsten.

Feliciteren
Mocht je Pater Peter Nuyens willen feliciteren met zijn 60-jarig Priestersjubileum, dan kun je hem een kaartje sturen. Dit mag naar Pr. Peter Nuyens, Pastoor Janssenstraat 5, 5411 EK, Zeeland

Meer berichten