De workshop is voor beginners en minder ervaren amateurfotografen. (foto: Ronald Strijbosch)
De workshop is voor beginners en minder ervaren amateurfotografen. (foto: Ronald Strijbosch)

Workshop lange sluitertijden fotografie Ronald Strijbosch

Algemeen 463 keer gelezen

UDEN | Ga je dit jaar op vakantie naar de zee, een meer, bergen of blijf je gewoon in Nederland en wil je met foto’s terugkomen waarvan iedereen zegt: ‘Wow!’? Leer dan om foto’s te maken met een lange sluitertijd en roept een fijne sfeer op door veel dynamiek te laten zien. Ronald Strijbosch Photography verzorgt op zaterdag 18 juni een speciale workshop lange sluitertijden fotografie voor beginners en minder ervaren amateurfotografen.

Heb je een spiegelreflex- of systeemcamera en wil je mooie foto’s maken met gladgestreken water, bewegende wolken of een melkachtige waterval? Dan is deze speciale workshop iets voor jou.
Heb je (nog) geen filters, ervaar dan tijdens de workshop wat je er allemaal mee kunt bereiken. De workshop start met een uurtje uitleg over de basis en technieken. Dit op een informele manier die voor iedereen te begrijpen is en onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna ga je op pad om te experimenteren met camera instellingen, en filters. Meld je nu aan en ontvang als voorbereiding het nieuwste e-book ‘Beginnen met lange sluitertijden’ met volop informatie en meer dan 25 inspirerende foto’s geheel gratis. De workshop start om 09.00 uur bij Noordkade Uitjes aan de Verlengde Noordkade 4A in Veghel en duurt tot ongeveer 13.00 uur. De groep bestaat uit maximaal zes personen dus je krijgt veel persoonlijke aandacht. De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden om iedereen een kans te geven deel te nemen. Kijk voor meer info en aanmelden op ronaldstrijbosch.nl/workshop-lange-sluitertijden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant