Afbeelding

Theaterspoor: ‘Kleur’ door De Dansmakers

Kunst en cultuur 35 keer gelezen
UDEN - Het Theaterspoor loopt op zondag 22 maart door Uden-Zuid. In gymzaal Hoenderbos bij ‘t Mulderke en De Cirkel dansen De Dansmakers uit Amsterdam de spetterende voorstelling voor twee dansers en een zeven emmers verf.

[image=303812]

Een emmer gaat open... Wat zit erin? Blauwe verf. En in de andere emmers? De dansers beginnen te kruipen, rollen en draaien over de vloer. Ze laten gekleurde sporen achter op het papier, in rood, blauw, geel en groen. Langzaam ontstaat er een kleurrijk schilderij gemaakt, niet alleen met kwasten of met handen en vingers, maar met het hele lichaam.
‘Kleur’ is het werk van choreograaf Gaia Gonnelli. De muziek is Bobby McFerrin. In haar voorstellingen combineert Gaia Gonnelli dans, theater, live muziek en andere kunstdisciplines. ‘Kleur’ is een coproductie van Dansmakers Amsterdam en 2 Turven Hoog, het jaarlijkse peutertheaterfestival.

‘Kleur’ is voor iedereen vanaf 2 jaar en wordt om 15.00 uur gedanst in gymzaal Hoenderbos aan de Wislaan in Uden-Zuid. De entreeprijs bedraagt €4,--. Kaartjes zijn te koop aan de zaal. Reserveren kan ook: of 0413 247 684.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant