Het pand aan de Landweer.
Het pand aan de Landweer.

De Bruin Bouw- en Timmerwerken opent nieuw pand in Zeeland

Zakelijk 2.673 keer gelezen

ZEELAND | De Bruin Bouw- en Timmerwerken BV opent aankomende zaterdag officieel haar nieuwe werkplaats aan de Landweer 36 in Zeeland. Belangstellenden zijn tussen 17.00 en 18.30 uur welkom om een kijkje te komen nemen, onder het genot van een drankje en gezellige live muziek.

De Bruin Bouw- en Timmerwerken BV is als aannemer breed inzetbaar voor nieuwbouw, aanbouw, verbouw en renovatie. “We kunnen het hele traject begeleiden van ontwerp, aanvraag van de vergunningen tot en met de volledige realisatie”, vertelt eigenaar Bart de Bruin. “We proberen ons altijd zoveel mogelijk in te leven in de bouwstijl van de woning en de wensen van de klant. Daaruit volgt onder meer een advies betreffende de keuze van de toe te passen materialen, de afwerking en dergelijke.”

Mogelijkheden
Het bedrijf startte in 2008 in Uden, waarna het later naar Zeeland verhuisde. “We doen zowel verbouw voor particulieren als bedrijven. We verrichten al geruime tijd werkzaamheden in Uden en omstreken, maar er zijn natuurlijk mogelijkheden op iedere gewenste locatie in Nederland.”

Nieuw pand
Sinds kort heeft het bouwbedrijf dus een nieuwe locatie aan de Landweer. “We gaan van een gehuurd pand in Uden naar een eigen bedrijfshal in Zeeland”, aldus Bart. “Het pand is daarnaast voorzien van een kantoor met vergaderruimte. Ook hebben we diverse bedrijfsruimtes te huur.” Kijk voor meer informatie op de website debruinbouwentimmerwerken.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant