Tim Rerimassie komt de gelederen bij UDI'19 versterken.
Tim Rerimassie komt de gelederen bij UDI'19 versterken. Foto: UDI'19/CSU

Vleugelverdediger Tim Rerimassie vindt nieuwe uitdaging bij UDI’19

Voetbal 1.240 keer gelezen

UDEN | UDI’19/CSU heeft zich op de valreep nog versterkt met Tim Rerimassie. De linkervleugelverdediger, die op meerdere posities kan spelen, komt over van de amateurtak van FC Eindhoven. Bij de eersteklasser was hij afgelopen seizoen zeven keer trefzeker.

De 25-jarige Rerimassie doorliep de jeugdopleiding van Helmond Sport en kwam uiteindelijk tot drie wedstrijden in het profvoetbal. Daarna kwam hij uit voor RKSV Nuenen en Blauw Geel’38, waar hij drie seizoenen actief was. In de zomer van 2021 vertrok hij naar FC Eindhoven/av. “Tim was op zoek naar een nieuwe uitdaging en wij zien in Tim een veelzijdige speler met veel kwaliteiten, die op meerdere posities inzetbaar is. Een welkome versterking is voor UDI’19”, laat de technische commissie van de Udenaren weten.
Op welk niveau UDI’19 na de zomer actief is, is nog niet bekend. De ploeg van trainer Lodewijk de Kruif speelt vanavond in Nijmegen de heenwedstrijd van de nacompetitiefinale tegen Orion. Zondag is de return op sportpark Parkzicht.


Tim Rerimassie in het shirt van Blauw Geel’38 - Foto: Peter Kuijpers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant