DAW klopt SVSSS en staat in de finale

Voetbal 1.822 keer gelezen

UDENHOUT | DAW Schaijk kan na de 2-3 winst op SVSSS de eerste klasse al ruiken. Zo ver is het echter nog niet, want komende zondag wacht de finale van de nacompetitie tegen SC Kruisland.

In de 16e minuut opende Jacco van der Heijden op aangeven van Robyen van der Heijden de score namens de Schaijkenaren. Een kwartier later viel de gelijkmaker van Stijn van den Brand. Na ruim een uur kwam de thuisploeg op voorsprong door Lars Cornelissen, maar in de 78ste minuut was daar het antwoord van Noah van Deijne: 2-2. Voorbereidend werk was van Roel Janssen. In de absolute slotfase was het feest bij de Schaijkenaren. Corik Megens kopte een corner van Jacco van der Heijden binnen en bezorgde zijn ploeg de winst.