DAW komt tekort in finale: ‘We sluiten het seizoen af met opgeheven hoofd’

Voetbal 2.328 keer gelezen

GORINCHEM | Het is DAW niet gelukt om te promoveren naar de eerste klasse. SC Kruisland bleek in de finale van de nacompetitie met 3-0 te sterk.

De wedstrijd begon wat terughoudend van beide kanten. Het spel golfde op en neer. Na 34 minuten spelen kwam Kruisland op 1-0 voorsprong door een mooie goal van Youri Rombouts die bij de eerste paal binnen krulde. Na de 1-0 kreeg DAW wat meer grip op de wedstrijd. Zeker de eerste tien minuten van de tweede helft creëerde DAW wat mogelijkheden. Toch was het Kruisland dat tot scoren kwam. Een aanval over links werd voorgezet en kwam voor de voeten van Rombouts: 2-0. Een kwartier voor tijd was het duel definitief beslist door de 3-0 van Gregory Ott.
DAW-trainer Rob van der Ven: “We hebben er alles aan gedaan, maar iedereen moet echt top zijn om dit soort wedstrijden te winnen. Daarnaast moet je ook een beetje geluk hebben. Dat was vandaag niet het geval. Ondanks de nederlaag mogen we trots zijn en sluiten we dit seizoen af met opgeheven hoofd.”