Afbeelding

'Waar zijn ze nou, die geschikte kandidaten?'

Zakelijk 10 keer gelezen
UDEN -|Nog maar tien jaar geleden presenteerde een bedrijf zich in de showroom van een automobielbedrijf om daar de meest geschikte kandidaten voor zich te winnen. Wie destijds tekende voor een baan, kon meteen een leaseauto uitkiezen. Zó nijpend was het tekort aan kandidaten. “Dat gaat nu niet meer gebeuren”, aldus Peter Noy, directeur van Nobru Technisch Personeel met vestigingen in Uden en Eindhoven.

[image=303540]

De afgelopen vijf jaar waren dit soort bedenksels niet nodig. Maar nu de economie weer aantrekt, zou men zomaar in de verleiding kunnen komen. “Wij zeggen: niet doen. Nobru is succesvol in tijden van hoog- en laagconjunctuur en haalt nimmer fratsen uit om werkgevers of werknemers te lokken. In plaats daarvan binden we op basis van inhoud zowel opdrachtgevers aan ons, als technici die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Dat doen we niet met spiegeltjes en kralen, maar met diepgaande kennis van arbeidsmarkt en techniek. Het geeft altijd veel voldoening wanneer het ons lukt om die ene kandidaat te selecteren en te plaatsen.”

Nobru is een Werving- & Selectiebureau voor technisch personeel op mbo-, hbo- en wo-niveau. Nobru adviseert en bemiddelt technici bij het zoeken naar een tijdelijke of duurzame baan, binnen alle technische vakgebieden. Neem voor meer informatie contact op met Nobru Technisch Personeel B.V., Rondweg 73 in Uden, telefoon: (0413) 24 36 10, e-mail: of kijk op http://www.nobru.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant