Afbeelding
Foto: Ad van de Graaf

IndiviNu: ‘Persoonlijk als altijd. En nu groter’

Zakelijk 1.148 keer gelezen

UDEN | IndiviNu, het bedrijf van Rosina van Dijck en René Verbruggen, is verhuisd. Het uitzendbureau groeide uit hun jasje. En daarom zijn ze sinds 1 april in een groter pand gevestigd. Natuurlijk nog steeds in Uden, maar dan groter en dichterbij.

IndiviNu is het zusje van het al sinds 2009 bestaande WerkNu. Dat was het uitzendbureau waar René en Rosina mee startten. Door hun roots in de civiele techniek was WerkNu vooral sterk aanwezig in die branche. Maar omdat het aanbod van René en Rosina veel breder dan alleen civiele techniek was, hebben ze het bedrijf uitgebreid. Rosina: ”Door de hoge naamsbekendheid in de civiele techniek hebben we de naam WerkNu daarvoor behouden. En voor alle andere branches en bedrijven hebben we toen IndiviNu in het leven geroepen. Daarmee ontzorgen we regionaal MKB en kunnen hen in alles voorzien. Van stukadoors, productiemedewerkers, schoonheidsspecialisten tot aan managers aan toe.”

Groeiend
En dat loopt als een trein. Want het label IndiviNu bestaat nu drie jaar en sinds april hebben ze zelfs twee vestigingen. Ze openden een nieuwe vestiging in Boxmeer én in Uden verhuisden ze naar een groter pand. “We groeiden uit ons jasje. Dus toen we hoorden van de mogelijkheden verhuisden we van de Loopkantstraat naar de Pastoor Spieringsstraat. Daar zitten we nu onderaan in de toren, waar we veel meer zicht en toestroom hebben.”

Hoogstpersoonlijk
“Onze payoff is ‘hoogstpersoonlijk’ en dat is hij niet voor niks. We doen het echt anders dan anderen. Er worden bij ons geen contracten via de mail verstuurd. Ook al hebben we gemiddeld 200 mensen aan het werk, we kennen ze allemaal en weten ook wanneer ze jarig zijn. We zetten graag een stap extra. Kandidaten komen bij ons op de payroll waardoor ondernemers compleet ontzorgd worden. Een flexibele schil blijft nodig en voor ondernemers is het prettig dat ze geen enkel risico lopen met betrekking tot personeel. Het effect is dat we een netwerk hebben van keiharde werkers en tevreden ondernemers.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant