Bewoners van de Cour hebben veel plezier met de beweegmaterialen die zij hebben ontvangen van Rotaryclub Uden.
Bewoners van de Cour hebben veel plezier met de beweegmaterialen die zij hebben ontvangen van Rotaryclub Uden.

Rotaryclub Uden schenkt beweegmaterialen aan dagbesteding Carrousel Groen en bewoners De Cour

  •   keer gelezen

UDEN | Omdat bewegen erg belangrijk is voor iedereen, maar zeker ook voor senioren, heeft Carrousel Groen uit Schaijk, die wekelijks activiteiten organiseert voor de deelnemers van de dagbesteding én bewoners van De Cour in Uden een financiële aanvraag bij Rotaryclub Uden gedaan. Met trots hebben de deelnemers van de dagbesteding én bewoners van de Cour kort geleden een pakket beweegmaterialen mogen ontvangen.

Van een aantal zitdans-cd´s, waarmee de bewoners zittend kunnen dansen tot een groot parachute doek in felle kleuren, waar ook leuke beweegactiviteiten mee gedaan kunnen worden. Daarnaast nog wat kleine beweegmaterialen om gymactiviteiten mee te organiseren.

Carrousel Groen
Carrousel Groen is een ‘werk’plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met een hoofdvestiging in Schaijk, maar waar vanuit professionals en assistent medewerkers onder andere wekelijks ook leuke activiteiten organiseren in Uden. Carrousel Groen, deelnemers dagbesteding én bewoners van De Cour zijn Rotaryclub Uden heel erg dankbaar voor deze mooie gift en zullen goed gebruik maken van de beweegmaterialen.

Meer berichten