Nieuwe datum en goed doel voor Bernhovenrally

  •   keer gelezen

UDEN | Op 25 september zal de tweede editie van de Bernhovenrally plaatsvinden. De organiserende Lionsclub Uden-Veghel denkt nog steeds met veel plezier terug aan de Bernhovenrally 2021. En ook het resultaat mocht er zijn: 7.000 euro voor de Vrienden van Bernhoven.

Dit jaar wordt er wederom voor ziekenhuis Bernhoven gereden, deze keer voor het project ‘mobiele hospicekamer’. Thuis sterven is een dierbare wens van velen, maar is niet altijd mogelijk. Door het inzetten van de mobiele hospicekamer wordt een klinische en kale ziekenhuiskamer in een handomdraai omgebouwd tot een aangename en comfortabele ruimte. Het doel is dat zowel patiënten als naasten zich hier meer thuis voelen dan in een traditionele ziekenhuisomgeving. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website vriendenvanbernhoven.nl/onze-wensen.

De rally
De start op 25 september is natuurlijk bij ziekenhuis Bernhoven. Na een mooie ochtendrit met koffiepauze in een typisch Brabants café, word je onthaald met een heerlijke lunch. Na de middagroute eindigt de rally aan het eind van de dag met een diner. De toertocht heeft diverse stops en spelelementen. Alle typen auto’s mogen meerijden. De kosten per auto voor bedrijfsinschrijving zijn 250 euro en voor een privé-inschrijving 145 euro. Inschrijven kan op: vriendenvanbernhoven.nl/bernhovenrally.

Meer berichten