Santa’s Crush Course hoopt eind dit jaar wél Udense kerstmannenrace te kunnen houden

  •   keer gelezen

UDEN | Terwijl de zomer in volle gang is, staat de nieuwe winterse editie van Santa’s Crash Course Uden al in de steigers. Nadat het spektakel in 2021 niet door kon gaan, vliegen dit jaar op zaterdagavond 17 december de kerstmannen en kerstvrouwen je alsnog om de oren. 

Santa’s Crash Course is voor iedereen die van een feestje, kerst, rennen en gezelligheid houdt en dat allemaal in kerstmannenpak. Het 5 kilometer lange verlichte parcours gaat dwars door het centrum van Uden en onderweg komen de deelnemers voor allerlei kerstige obstakels te staan. Iedereen vanaf 14 jaar kan meedoen, ook niet-hardlopers. De kosten om deel te nemen bedragen voor de ‘Early Beards’ 26,50 euro. Je krijgt daarvoor ook een kerstmannenoutfit plus baard.

Afterparty
Zodra alle Santa’s over de finish zijn verplaatst het feest zich naar Markant voor de afterparty Santa’s Mash Up. Onder andere Q-music ‘4 uur fout’ zorgt voor de meest foute hits. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom, ook als je niet aan de run hebt deelgenomen. Tickets koop je via www.santarunuden.nl.

Meer berichten