Afbeelding

13-jarige Pinky zoekt baasje om mee te knuffelen

Human Interest 502 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Pinky. Pinky is een rood witte dame van 13 jaar. Tot voor kort ging Pinky’s leven over rozen. Ze had een fijn huisje, met een fijn baasje en een fijn vriendinnetje. Helaas kon haar baasje niet meer voor haar zorgen en moest Pinky naar Hokazo. Kort daarna werd haar vriendinnetje ziek en kwam te overlijden.

Daar zat Pinky dan helemaal alleen. Ze heeft gelukkig haar heil gevonden bij mensen, want als deze dame je eenmaal kent, is ze een ontzettende knuffelkont. Wil jij het leven van deze dame weer doen bloeien? Kijk op www.hokazo.nl/kat/Pinky.

Hokazo nieuws
Het kwik stijgt, de droogte neemt nog verder toe. Dit heeft natuurlijk ook invloed op de dieren, zowel tam als wild. Neem voorzorgmaatregelen om het voor uw dier ook zo aangenaam mogelijk te maken. Haal konijnen, cavia’s en andere buiten gehouden dieren zo veel mogelijk binnen, daar is het veel koeler. Zorg voor voldoende vers drinkwater. Wanneer je met de hond wandelt, doe dit zo vroeg mogelijk en vermijd asfalt. Doe geen inspannende spelletjes, ook al geeft je dier aan dat leuk te vinden. Je dier kan zelf de gevolgen niet overzien. Blijf zo veel mogelijk in de schaduw.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant