Maci en Pien zijn hartstikke blij met Lisanne als hun danslerares.
Maci en Pien zijn hartstikke blij met Lisanne als hun danslerares.

‘Passend onderwijs pluim’ voor danslerares Udance

Human Interest 909 keer gelezen

UDEN | Dansschool Udance bestaat 5 jaar. Onlangs hadden zij een dansvoorstelling. Na afloop van de eerste show ontving danslerares Lisanne Wouters de ‘passend onderwijs pluim’. 

De pluim werd aangevraagd door Maci en Pien, die allebei bij Udance dansen. Niet zo bijzonder zou je denken, maar Maci heeft het 22q11 syndroom en Pien het downsyndroom. “Voor onze meiden is het niet zo vanzelfsprekend om bij een clubje aan te sluiten”, vertelt hun moeder. “Bij Lisanne kan dat en zij doet dat geweldig, daarom hebben we deze pluim aangevraagd. Bij Lisanne mogen de meiden zijn wie ze zijn. Ze krijgen de kans krijgen om te groeien en Lisanne ziet mogelijkheden en kansen. Daar zijn wij als ouders heel dankbaar voor.” Meer informatie over over de passend onderwijspluim kun je vinden op de website passendonderwijspluim.nl.

Dans- en zangbootcamp
Udance houdt van 25 tot en met 27 juli een driedaagse summerbootcamp. In samenwerking met Joyce van Vocal Center heeft de dansschool een clipshoot georganiseerd voor iedereen die dansen en zingen leuk vindt.
Als echte artiest ga je in drie dagen tijd met de rest van de deelnemers een professionele videoclip neerzetten waarin je zelf zingt en danst. Op 27 juli is er ook nog een optreden voor alle ouders. Dit alles onder begeleiding van twee danscoaches en één vocal coach. Aanmelden kan via udendance.nl/udance-u-sing.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant